Sve vrste radova po vodom

Ronjenje

Podvodni radovi se često obavljaju uz pomoć specijalno obučenih ronilaca, poznatih kao industrijski ronioci. Ovi ronioci su opremljeni specijalizovanom opremom i alatima kako bi mogli da obavljaju razne vrste poslova pod vodom.

U sklopu podvodnih radova, ronjenje je često korišćeno za pristup teško dostupnim mestima i za rešavanje problema u štetnim uslovima. Industrijski ronioci su obučeni da rade u izuzetno teškim i opasnim uslovima, i moraju posedovati odgovarajuću sertifikaciju i iskustvo.

Ronjenje se koristi za različite vrste podvodnih radova, uključujući zamenu, renoviranje, montažu, demontažu, saniranje i hitne intervencije. Osim toga, ronjenje se koristi i za traženje i snimanje izgubljenih predmeta, inspekciju i snimanje stanja, kao i za čišćenje od školjki, elisa brodova, podvezivanje i izvlačenje sidara, varenje i sečenje pod vodom.

Industrijski ronilac je neophodan za uspešno obavljanje podvodnih radova. Ovi ronioci poseduju stručno znanje, iskustvo i opremu potrebnu za obavljanje posla. Zbog toga, angažovanje stručnih industrijskih ronioca je od suštinskog značaja za uspešno izvođenje projekata podvodnih radova.

Usluge podvodnih radova

Ovako to izgleda na terenu

Radovi pod vodom

Oprema za ronjenje

Trening centri, partneri